Het verhaal

 

Pijnstillers van Carry Slee gaat over Casper. Zijn moeder heeft hem in haar eentje opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zij het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop.

En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin Sophie zoent met een iemand die absoluut niet de goedkeuring van haar vader krijgt... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje Anouk die net zo van muziek houdt als hij.

 

Casper is vastbesloten om van die laatste maanden met zijn moeder een feest te maken. Sterven kun je alleen als je het leven durft te vieren. Dus is er de muziek waar zij van houdt, en dansen ze zolang zij dansen kan.

Homemade Productions

 

Na Afblijven, Spijt, Razend en Fataal maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s, als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon, en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Andere producties van Homemade Productions dit seizoen:

Vietnam

De Nacht van Flipje

Pijnstillers - geproduceerd door: Homemade Productions

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam