CREW EDEN
L
L
REGIE: F OOR MAAS
L
SCRIPT: DICK VAN DEN HEUVE
L
MUZIEK: JEROEN S EYFER
L

Floor Maas studeerde af op het onderwerp jeugdtheater en begon haar carriere met haar eigen jeugdtheatergroep Dubbeldwars, waarmee ze 5 jaar speelde in theaters en op scholen. Zij heeft veel theater gemaakt en lesgegeven op toneel- en regieopleidingen. Daarnaast televisiewerk in diverse functies, scriptbegeleiding, acteursregie en o.a. regisseur van VPRO’s Villa Achterwerk. Zij volgde met succes de masteropleiding van het Maurits Binger Filminstituut. Maakte 8 televisiefilms (scenario en regie) voor de Humanistische Omroep en begeleidt scenarioschrijvers. Ze was de spelcoach van Antonie Kamerling, coachte Marco Borsato voor de speelfilm “Wit Licht” en begeleidde John Appel bij zijn teksten voor “The Player” (IDFA Award beste documentaire 2009).

Met regisseur Peter de Baan leidt zij hun bedrijf Park Producties.

Met hem werkte ze o.a. aan de musical “Turks Fruit” en het toneelstuk “Succes”.

In 2013 coachte en regisseerde zij de kinderen in de musical “De Kleine Blonde Dood”

Recent deed zij de regie van de succesvolle theaterproductie “Alles went behalve een vent” met Joke Bruys en Gerard Cox en regisseert op dit moment “De Wolf en de Goudvis,” een theatercollege over angst met psychiater Damiaan Denys.

 

Dick is schrijver en regisseur. Hij studeerde aan de Nederlandse Film- en TV Akademie.

 

Hij bewerkte Turks Fruit van Jan Wolkers tot een musical, en daarna Brandende Liefde, Route 66 en Dromen… zijn bedrog. Voor die laatste productie kreeg hij een Musical Award. Hij bewerkte ook Brief voor de Koning en De Zevensprong - allebei van Tonke Dragt - tot musicals, schreef het script van de muziektheaterproductie Ramses en bewerkte - in seizoen 2013/2014 - De Kleine Blonde Dood tot een musical. Met componist Jeroen Sleyfer werkte hij aan de musical Kruimeltje. Voor Rick Engelkes Producties regisseerde hij Dik Trom. Voor jongeren maakte hij de voorstellingen Strada en rZpkt en voor Walibi België creëerde hij het evenement The Music Battle.

 

Voor televisie was hij o.a. verantwoordelijk voor scripts van Russen, Van Speijk, Shouf Shouf, De Co-Assistent en Levenslied. Hij schreef de scenario’s van de speelfilms Razend en Spijt, allebei naar boeken van Carry Slee. De eerste won in 2012 een Rembrandt Award als Beste Jeugdfilm, de tweede is de best bezochte Carry Slee film tot nu toe en haalde maar liefst een half miljoen bezoekers in 2013. Spijt kreeg op het Cinekid Festival de prijs voor Beste Jeugdfilm van 2013.

Jeroen is componist. Hij studeerde aan  Sweelinck Conservatorium in Amsterdam.

 

Hij werkte als muzikaal leider en arrangeur voor een groot aantal producties, waaronder Fame, Blood Brothers, A Chorus Line, Copacabana, MAMMA MIA!, Sweet Charity, De Jantjes, Cabaret, Chess, The Wiz, Ciske de Rat-De Musical, High School Musical, Anatevka, All Shook Up - Love Me Tender, Petticoat, La Cage aux Folles, Zorro, the Producers en afgelopen jaar bij Soldaat van Oranje en Hij gelooft in mij. Jeroen schreef als componist onder andere Kruistocht In Spijkerbroek, Shallow Grave en Kruimeltje.

 

Verder was hij werkzaam als componist, arrangeur en producer voor diverse cabaretvoorstellingen, CD’s, films en televisieprogramma’s waaronder de Mike En Thomas Show en Koefnoen. Hij had de muzikale supervisie over de Stage Entertainment musical Ich Will Spass in Essen en het John Kraaijkamp Musical Awards Gala. In 2009 werd Jeroen genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Componist voor Kruistocht In Spijkerbroek en in 2010 werd hij genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Muziek/Arrangementen voor All Shook Up - Love Me Tender.