creatives

Dick van den Heuvel

Script

Dick is schrijver en regisseur. Hij bewerkte Turks Fruit van Jan Wolkers tot een musical, en daarna Brandende Liefde, Route 66 en Dromen... zijn bedrog, schreef de scenario's van de speelfilms Razend en SPIJT. Recent bewerkte Dick het script van Hair en schreef hij Was Getekend... Annie MG Schmidt, waarvoor hij een Musical Award won.

jeroen sleyfer

Muziek

Jeroen is componist. Hij werkte als muzikaal leider en arrangeur voor een groot aantal producties, waaronder De Jantjes, The Wiz, Ciske de Rat-De Musical, Zorro, Soldaat van Oranje en Hij gelooft in mij. Jeroen schreef als componist onder andere Kruistocht In Spijkerbroek, Shallow Grave, Kruimeltje, Afblijven, SPIJT, Razend en Tina de Musical.

Robin van den Heuvel

Regie

Zij studeerde zang aan de Rockacademie in Tilburg, maakte een overstap naar de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie waar ze in 2011 afstudeerde. In haar derde jaar nam ze tijdelijk de rol van Venus over in Dromen zijn Bedrog.  Bij Homemade Productions speelde ze de afgelopen jaren in Nightmare, Afblijven, SPIJT en Tina de Musical. Bij de laatste deed ze ook kinderregie.

Chiara re

Choreograaf

Chiara is in 2011 afgestudeerd aan de Hoge school voor de kunsten te Amsterdam en is verantwoordelijk geweest voor de choreografieën van My Fair Lady, Kiss of the Spider Woman, Sweeney Todd, The Bridges of Madison County, Jungle Book en Telkens weer het Dorp en gaat volgend seizoen Evita choreograferen.

Verder hielp ze bij de theaterstukken Chez Brood en Intouchables, heeft ze bij Tina de musical Academy geholpen en is ze choreografe van de televisieprogramma's Het Klokhuis en de Dr. Corrie Show.

Gerda van roshum

Producent

Gerda is producent bij Homemade Productions. Zij werkte aan talloze theaterprojecten, van Brief voor de Koning (Theater Terra) tot Dik Trom (Rick Engelkes Producties), jongeren-voorstellingen SPIJT, Afblijven en Razend, maar ook aan grootschalige projecten als The Music Battle van Walibi België en de openluchtvoorstellingen Sjakoo en Daendels.

Sally Dyer

Kostuums

Coen van der hoeven

Lichtontwerp

Armand wouters

Geluidsontwerp & geluidstechniek

achter de schermen

Christian seijkens

PR

bianca berentsen

PR

Maarten kramer

Social Media

irene dolk

Productie assistent

joris van harmelen

Productie assistent & Company manager

Luka Halbe

Lichttechniek

Fataal - geproduceerd door: Homemade Productions, 2017-2018 ©

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam

All rights reserved.

Fataal - geproduceerd door: Homemade Productions,

2017-2018 ©

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam

Fataal - geproduceerd door:

Homemade Productions, 2017-2018 ©

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam

All rights reserved.