creatives

Dick van den Heuvel

Script

Dick is schrijver en regisseur. Hij bewerkte Turks Fruit van Jan Wolkers tot een musical, en daarna Brandende Liefde, Route 66 en Dromen... zijn bedrog, schreef de scenario's van de speelfilms Razend en Spijt. Recent bewerkte Dick het script van Hair, en schreef hij Was Getekend... Annie MG Schmidt.

jeroen sleyfer

Muziek

Jeroen is componist. Hij werkte als muzikaal leider en arrangeur voor een groot aantal producties, waaronder De Jantjes, The Wiz, Ciske de Rat-De Musical, Zorro, Soldaat van Oranje en Hij gelooft in mij. Jeroen schreef als componist onder andere Kruistocht In Spijkerbroek, Shallow Grave, Kruimeltje, Afblijven , SPIJT, Razend en Tina de Musical.

Robin van den Heuvel

Regie

Zij studeerde zang aan de Rockacademie in Tilburg, maakte een overstap naar de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie waar ze in 2011 afstudeerde. In haar derde jaar nam ze tijdelijk de rol van Venus over in Dromen zijn Bedrog.  Bij Homemade Productions speelde ze de afgelopen jaren in Nightmare, Afblijven en Spijt! en Tina de Musical. Bij de laatste deed ze ook kinderregie.

Gerda van roshum

Producent

Gerda is producent bij Homemade Productions. Zij werkte aan talloze theaterprojecten, van Brief voor de Koning (Theater Terra) tot Dik Trom (Rick Engelkes Producties), jongeren-voorstellingen SPIJT, Afblijven en Razend, maar ook aan grootschalige projecten als The Music Battle van Walibi België en de openluchtvoorstellingen Sjakoo en Daendels.

achter de schermen

Christian seijkens

PR en Publiciteit

bianca berentsen

PR en Publiciteit

Maarten kramer

Social Media

irene dolk

Productie assistent

joris van harmelen

Productie assistent

Fataal - geproduceerd door: Homemade Productions, 2017-2018 ©

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam

All rights reserved.

Fataal - geproduceerd door: Homemade Productions,

2017-2018 ©

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam

Fataal - geproduceerd door:

Homemade Productions, 2017-2018 ©

Louwesweg 1 | 1066 EA Amsterdam

All rights reserved.